ご飯 日記 食べログ3.5はどんなもの

【からしびつけ麺@岩本町・神田 】外人に人気のつけ麺

からしびラーメンで有名な鬼金棒のつけ麺バージョンです。
隣にはラーメンのお店も。

このお店はとにかく外国人が多い。
たぶん海外の旅行サイトで紹介されているのだろう。

味はというと、日本人的にも美味しい。
ラーメンと変わらず「カラシビ」で、
麺に乗ったモヤシが痺れや辛さをリフレッシュしてくれる。
ただ辛いだけではなく、濃厚でコクのあるスープ。
このスープによく合うのが一番上に乗ったヤングコーンがおいしい。
追加したいくらい。

よくできたつけ麺だと思う。

It is a Tsukemen version of the famous KIKANBOU for KARASHIBI noodles.
Next to the shop of the ramen.
KARASHIBI means Hot and numb taste.

There are a lot of foreigners in this shop anyway.
Perhaps it is being introduced on overseas travel sites.

As for taste, it is delicious also for Japanese people.
Bean sprouts on noodles refreshes numbness and hotness.
It is not just painful, a rich soup.
The young corn on the top that suits this soup well is delicious.
I want to add it.

I think that it is a well-made noodle.

View on Instagram http://ift.tt/2oetxcO

ブログ村

ブログ村PV

PVアクセスランキング にほんブログ村

-ご飯, 日記, 食べログ3.5はどんなもの
-,